Jag har köpt en Kosa Pacs 3. Det är en modern klubba som jag gillar skarpt. XXL säljer den för 549 kronor och rekommenderat pris är 899. Så det är en ganska bra deal. Jag gillar XXL.

Jag tänkte på hur många bandyklubbor som jag haft genom åren. Jag skulle gissa på 100 stycken. Det låter rätt mycket men jag hade så jäkla många när jag var liten. Så när jag försöker summera så kommer jag lätt upp i antalet ganska fort. Det är rätt så sjukt hur mycket pengar som gått åt till den här sporten. Som tur är hade man föräldrar som stod för utgifterna back in the days. Idag får jag naturligtvis punga ut allt själv. Men det är det värt.

Vad ska man tänka på när man inhandlar en ny bandyklubba då? Jo, det ska vara rätt svikt i den och rätt vikt. Gå på det som känns bäst för dig. Behöver man lägga ut asmycket om man bara ska spela på bakgården? Absolut inte. Jag tror på riktigt att jag skulle vara ganska bra med ett stycke ved. Npja, kanske inte ett stycke ved, man jag skulle nog kunna vara ganska bra med den sämsta klubban som du kan hitta på InterSport. Nu kommer någon säkert utmana mig men det får jag ta.