Tjenare.

Kom på att jag inte har uppdaterat den här bloggen på väldigt länge. Det sista jag skrev om var att jag hade köpt en ny bandyklubba och det va nästan två år sedan. Bandyklubban fungerade bra, tackar som frågar! På grund av det lilla avbrottet tänkte jag bjuda på en liten update kring vad som händer här i Kentas Bandyvärld.

Sirius är precis som vanligt

Det är nästan lite trist att säga det här, men Sirius är precis som vanligt. Ett bedrövligt bandylag som varken behöver kvala eller får lov att spela slutspel. Det enda som ar varit bra med den här säsongen är att Lars Fall är tillbaka från sin utflykt till Västgötaslätten. Fall är den klart bästa högerhalv vi har sett på Studan på bra länge och enda glädjeämnet i år. Hans passningar är i en helt egen liga och nästa gång det är dags för en ny klubba borde jag antagligen kolla med honom innan jag bestämmer mig. Den klubbtekniken och känslan kan man nämligen inte ha med vilken furubräda som helst!

Jag ska gå på finalen

Ja, det blir ett besök på finalen i år. Förhoppningsvis blir det en gratis utflykt med riktigt bra platser. Jag hittade nämligen en tävling på tippat.se där man kan vinna biljetter till bandyfinalen 2017. Det enda man behöver göra är att öppna ett konto på Unibet och lägga ett spel för en hundring så är man med och tävlar om två biljetter till finalen. Vem vill följa med? Just det, biljetterna är till en av VIP-logerna på Tele 2 Arena.

Sverige mot guld i Bandy-VM!

Bandy-VM håller på för fullt uppe i Sandviken och jag tror Sverige vinner guld. Våra blågula krigare vann enkelt mot Finland i premiären och det är bara Ryssland som kan hota. Ryssen är alltid en svår nöt att knäcka men jag tror Svenne och hans grabbar fixar det i år!