Nu är det återigen dags för bandyfinal. Tyvärr så blir det ingen fest på studenternas i Uppsala men det fanns anledning nog till att fira här tidigare i veckan. Sirius körde över Falu BS och säkrade elitseriekontraktet när Ljusdal tappade poäng hemma mot Gripen. Att de blåsvarta lyckades hålla sig kvar i högstaligan är i stort sett det enda positiva som vi har sett på Studan i år. Det har varit stökigt i föreningen och om jag förstår det rätt så har konkursen legat nära till hands. Nästa år blir intressant. Sirius kommer naturlgitvis inte att var något topplag men det ska bli kul att se vad de kan göra med föreningen. Det behöver organiseras om rejält och de måste få in pengar. Var pengarna ska komma ifrån vet jag inte för just nu är det ingen vidare produkt som de ställer på isen. De kanske kan fråga Ola Andersson i fotbollssektionen vad det är de gör för att knyta till sig sponsorer för där verkar det inte saknas pengar.

Nu undrar ni säkert vad jag tror om bandyfinalen 2015 och det gör jag också. Jag kan verkligen inte bestämma mig för vem som vinner. Jag är inne på en väldigt jämn match och precis som han som skrivit artikeln jag länkade till tror jag att det är en stor chans att vi får se övertid på lördag. Kommer jag vara där? Ja, naturligtvis kommer jag att ta mig till Stockholm. Bandyfinalen är det största som händer i bandysverige och även om jag tycker att den har tappat merparten av sin charm i och med flytten till Stockholm så är det ändå en av årets höjdpunkter. Och det är klart att det kan vara trevligt att dricka öl och surra bandy på söders höjder.